Elk bedrijf verdient een Vitaloog. Deze uitspraak is wellicht in dezelfde lijn van :”Wij van WC-eend, adviseren WC-eend.”, maar we menen het toch écht. Steeds meer bedrijven en organisaties zien gelukkig het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zij nemen het zelfs zo serieus dat ze er medewerkers voor opleiden om vitaliteitsbeleid concreet te maken en medewerkers aan te sporen zelf de regie te nemen over hun eigen leven. Deze functie heeft een naam: Vitaloog® in de volksmond ook wel vitaliteitsadviseur, vitaliteitsmanager of CVO (Chief Vitality Officer) genoemd.

Deze bedrijven hebben reeds een Vitaloog in dienst of leiden er op dit moment een op zodat hij/zij binnen de organisatie handen en voeten geeft aan vitaliteitsbeleid en tevens zorgt voor borging/verankering:

Erkend diploma
Nu de opleiding deze maand officieel Post-HBO geaccrediteerd is door het bestuur van de Stichting PHBO Nederland, wordt dit nog gemakkelijker. Organisaties die een medewerker willen opleiden via de Vitacademie, zijn er zeker van dat deze opleiding voldoet aan strenge kwaliteitscriteria. Want alleen die opleidingen krijgen het predicaat ‘Registeropleiding’ en worden opgenomen in het Register. Wie met goed gevolg deelneemt aan deze Registeropleiding, wordt opgenomen in het Abituriëntenregister en ontvangt een officieel erkend diploma of certificaat van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO) PHBO-Registeropleiding.

bedrijven-die-een-vitaloog-in-dienst-hebben

Stel je vragen
Omdat de vraag naar Vitalogen stijgt, overweeg je misschien zelf deze opleiding te volgen? Of je organisatie wil een medewerker op laten leiden tot Vitaloog. Op 12 maart is er bij de Vitacademie een open dag voor iedereen die meer wil weten over deze Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding. Je kunt dan met een docent bespreken of deze opleiding voor jou of je organisatie een passende keuze is.

Vitaloog = Dialoog
Een Vitaloog creëert, binnen een organisatie, een cultuur waarin de dialoog over vitaliteit (= levensenergie in de breedste zin des woords) gaat leven. Check voor meer info: www.vitacademie.nl