DIT TRAJECT IS INMIDDELS AFGEROND EN NIET MEER BESCHIKBAAR !

Gratis loopbaanadvies! Gratis? Ja gratis, je leest het goed… De overheid betaalt voor jou een loopbaanadvies, inclusief een arbeidsmarktscan en talentenscan. Er zijn veel werknemers, werkzoekenden en ZZP’ers die door de coronacrisis worden geraakt. Speciaal voor deze mensen stelt de overheid €95 miljoen beschikbaar voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing: crisisprogramma ‘NL leert door’. Dit NL leert door! loopbaantraject is voor iedereen die een band heeft met de arbeidsmarkt, dus voor werknemers, ZZP’ers en werkzoekenden.

Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt 1 december 2020 opnieuw geopend. Vanaf dat moment kan je weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een erkende loopbaanadviseur / -coach. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar, dus wees er snel bij. Dankzij de NL Leert Door-subsidie wordt het adviestraject t.w.v. €700,- betaald. Wil jij met een professionele loopbaancoach in gesprek over jouw loopbaanontwikkeling?

Neem direct contact met ons op 040-2824711 of stuur ons een mail info@vitalogisch.nl

Wat kun je verwachten?
De ervaren loopbaancoaches van Vitalogisch nemen je mee op deze loopbaanreis. Je doet een arbeidsmarktscan, hebt een aantal persoonlijke gesprekken en ontvangt advies op maat.

  • Je krijgt inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt en hoe je je kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten.
  • Jij bent beter in staat om je talenten en kennis te benutten en optimaal in te zetten
  • Aan het eind van dit traject heb je meer energie, nieuw perspectief, richting en focus voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Leidende vragen tijdens dit traject zijn o.a. “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” “Wat kan ik?” en uiteraard komen ook praktische vragen aan de orde zoals: “Waar vind ik dat?”, “Hoe kom ik daar?” en “Wat houdt mij eventueel nog tegen?”.

De loopbaancoaches van Vitalogisch
Zet nu in op jouw eigen duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling en benut deze kans om je te oriënteren of heroriënteren en om te checken welke doorstroommogelijkheden er binnen of buiten jouw organisatie zijn.

Kies een coach die bij jou past en bij jou in de regio werkt. Vitalogisch heeft door het hele land noloc erkende loopbaancoaches. Er is dus altijd wel iemand in jouw buurt die daar bovendien ook een netwerk heeft.

Gezien de huidige Corona ontwikkelingen kan de coaching uiteraard ook al wandelend buiten of indien gewenst online plaatsvinden. Dit en andere persoonlijke voorkeuren worden in het eerste contact met jou besproken.

Wil jij:

  • meer energie uit je werk halen
  • loopbaanstappen maken
  • beter presteren in huidig of toekomstig werk
  • (werk)stress voorkomen of verminderen
  • inzicht in kansen en mogelijkheden
  • de regie over jouw werk en leven

Aanmelden:

Mocht je (ondanks dat de subsidie is afgelopen) toch behoefte hebben aan een investering in een loopbaantraject voor jezelf of je medewerker neem vooral contact met ons op. Wij hebben meerdere goede loopbaancoaches aan ons verbonden.

Neem contact met ons op 040-2824711 of stuur ons een mail info@vitalogisch.nl

GRATIS
LOOPBAANADVIES

(incl. arbeidsmarktscan en loopbaanscan)

INVESTERING
Gratis (gesubsidieerd door NL Leert door)

VOOR WIE
Voor iedereen (Werknemers, ZZP’ers en werkzoekenden)

DUUR
maximaal 3 sessies van ca. 1 uur (online)

RESULTAAT
• Inzicht in jouw positie en kansen op de arbeidsmarkt.
• Je talenten en kennis optimaal benutten en inzetten.
• Meer energie, nieuw perspectief, richting en focus voor de volgende stap in jouw loopbaan.

LOCATIE
Online