Vitaliteitstrajecten - Vitalogisch

Vitaliteitsmanagement

Wat is nu eigenlijk vitaliteitsmanagement? De fruitschaal op de balie is al lang niet meer het enige waarmee je vitaliteit kunt bevorderen. Zweverig? Dat zeker niet. We inspireren je graag met onze filosofie.

Lees meer over Vitaliteitsmanagement

Duurzame inzetbaarheid

Hoe bevorder je duurzame inzetbaarheid nu de beroepsbevolking verder vergrijst? Hoe kun je je als werkgever hierop voorbereiden? Bevorderen van duurzame inzetbaarheid is hierop het antwoord. Dan rijst natuurlijk meteen de vraag “Hoe doe je dat?”

Lees meer over Duurzame Inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteitsschijf van vijf

Wist je dat er 5 onderdelen zijn die invloed hebben op jouw vitaliteit en op die van je organisatie? Hoe zelfbewust ben jij?? We vertellen je graag hoe je de vitaliteitsschijf van 5 kunt inzetten om de vitaliteit binnen je organisatie te bevorderen.

Lees meer over de Vitaliteitsschijf van vijf

Amplitie

De letterlijke betekenis van amplitie is versterken, vergroten en vermeerderen. Amplitie is derhalve niet gericht op het behandelen (curatie) of voorkomen (preventie) van de negatieve gevolgen van werkstress, maar juist op interventies die daaraan voorafgaan.

Lees meer over Amplitie
Meer energie - Vitalogisch
Opleidingen - Vitalogisch

Opleidingen

Als je vitaliteit prioriteit wilt geven in je organisatie dan is het wel zo fijn als je zelf en de vitaliteitsambassadeurs in je organisatie er ook wat meer vanaf weten. Onze trainers en docenten helpen je op weg in de wereld van vitaliteitsmanagement.

Lees meer over Opleidingen