Kroon op het Werk Prijs 2016 nominaties. Vandaag werd op basis van TNO onderzoek bekend welke vier bedrijven de jury nomineert voor de Kroon op het Werkprijs 2016.  En de genomineerden zijn…:

  • Schiphol Group (1.850 medewerkers)
  • Carglass (475 medewerkers)
  • Macaw (230 medewerkers)
  • Coöperatie Vitelia (160 medewerkers)

De Kroon op het Werk Prijs
kroon-op-het-werk-2016De Kroon op het Werk prijs wordt uitgereikt aan die organisatie die bewezen heeft op een duurzame wijze invulling te
geven aan het langer, gezond, productief en met plezier aan het werk houden van hun medewerkers. Een deskundige en
ervaren jury selecteert o.l.v. FNV voorzitter Ton Heerts selecteert de bedrijven. TNO doet op basis van de NPDI bedrijfscan
een uitgebreid schriftelijk vooronderzoek onder directie en werknemers.

Event “Zonder geluk en stress vaart niemand wel” 
De komende weken gaat de jury op bedrijfsbezoek en spreekt zij met directies en werknemers van de vier genomineerde bedrijven. Op 23 maart kiest de jury de winnaar tijdens het NPDI-Event “Zonder geluk en stress vaart niemand wel” in Hotel Bilderberg te Oosterbeek. Onze relaties kunnen we een korting van 20% aanbieden. Hiervoor moet je je via deze link  aanmelden en het Gastenticket kopen.

Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid         
Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) is hét netwerk voor duurzame inzetbaarheid in Nederland. Zij zijn
werkvernieuwers en verbinden wetenschap en praktijk, werkgevers, werkenden en hun adviseurs. Vitalogisch en andere partners van het NPDI zijn dienstverleners, organisaties en wetenschappers die de nieuwste inzichten, methodieken en middelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inzet van werkenden met elkaar delen en door ontwikkelen.