Aftrap van het nieuwe jaar #Digitaal 

Wil jij ook een leuke, bij deze tijd passende én inspirerende teamactiviteit organiseren?  

Hoe trap je het jaar gezamenlijke af als je niet samen op kantoor mag komen? Wij van Vitalogisch hebben iets (vita)logisch; een online programma met onze eigen Vitale FOODQuiz en/of  VITAquizTeams gaan met elkaar de strijd op het gebied van voeding en vitaliteit. Na elke vragenronde wordt er uitleg over het betreffende onderwerp gegeven en is er ruimte om vragen te stellenTijdens de quiz staat niet alleen kennisoverdracht centraal maar het gaat vooral om teambuilding met veel fun en ontspanning! Verbinding op afstand. 

Het winnende team krijgt, naast eeuwige roem, een leuke prijs (het kookboek Eten als een expert of het boek Vitalogie). Alle deelnemers ontvangen sowieso na afloop een mooie folder met inspirerende gezonde recepten om fit en vitaal lekker te koken. 

Een borrel zonder hapjes? Nee natuurlijk niet. In samenwerking met Heystayokay bieden we een borrel(plank) 2.0 aan. Een pakket met producten om zelf aan de slag te gaan. We inspireren je om gezonde keuzes te maken, niet moeilijk en vooral erg lekker. Het pakket kan worden voorzien van een persoonlijke kaart vanuit jullie organisatie. We hebben eventueel nog meer waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld een fit en vitaal thuiswerkpakket of een gezonde meeting lunchpakket

Kortom: wil jij ook spetterend en vitaal het jaar starten dan is de online FOOD en VITAquiz wel iets voor jouw team of jouw organisatie.
 

logo-food-n-vitaquiz

 

Heb je interesse of wil je meer informatie mail dan naar: Sandra@vitalogisch.nl of Hanneke@vitalogisch.nl