Een plek waar je je 100% kunt focussen op je (strategisch) Vitaliteitbeleid, en tegelijkertijd het vakgebied tot in je haarvaten kunt doorleven. In de natuur, met inspirerende gelijkgestemden en vakkundige begeleiding. Met aandacht voor maatwerk, professionele uitdagingen, de nieuwste inzichten én persoonlijke groei.

Vitality intensive course Portugal

Vitaliteit is iets waar je al veel van af weet. Maar wat zijn nu de laatste inzichten, theorieën en ontwikkelingen op dit vlak? En misschien nog wel belangrijker, hoe vertaal je de kennis die je hebt in een concreet (strategisch) Vitaliteitsplan om impact te hebben op de vitaliteit van je bedrijf, je teams en je individuele medewerkers?

Een veel gehoord probleem is dat je hier best uit kunt komen, maar dat het vaak aan twee zaken ontbreekt: de tijd en focus hebben om er aan te werken, in alle rust en zonder de hectiek van je dagelijkse werkdag – én gelijkgestemden met wie je kunt sparren over dit onderwerp en die je verder kunnen helpen met hun visie en inspiratie.

In het voorjaar van 2024 bieden we jou en je bedrijf de unieke gelegenheid om die twee obstakels te overkomen. We brengen maximaal 10 HRM professionals of experts met aandachtsgebied vitaliteit samen in centraal Portugal om gedurende 4 dagen samen te luisteren, leren en inspireren, om het daarna in de praktijk te gaan brengen.

Resultaat? Je komt terug met de laatste inzichten en een helder beeld van wat je te doen staat om de duurzame inzetbaarheid van jouw team(s) te verbeteren. Je hebt hiervoor de bouwstenen van een plan klaar en kunt met je management aan de slag om dit uit te rollen.

Waarom?
Omdat je met een groep van experts en gelijkgestemden – en met volledige focus – wilt werken aan een tastbaar plan om de Vitaliteit binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Prijs
€ 2.950,- (inclusief accommodatie, alle aangeboden trainingen, workshops en activiteiten, ontbijt, lunch, diner en snacks, transport van en naar de luchthaven. De prijs is excl. btw en reis).

Groepsgrootte: maximaal tien deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht.

Aanmelden & Contact: Deze 4-daagse intensive wordt geleid door expert Vitalogen die een schat aan ervaring hebben op dit vlak. Wil je meer weten en onderzoeken of je één van de 10 zou kunnen zijn? Of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met ons via telefoon 040-2824711 of via het contactformulier.