Ben jij een ‘slimme’ werkgever?

Wil je meer investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Of ontbreekt het jou als MKB-ondernemer aan tijd en kennis om hiermee echt aan de slag te gaan? Dan ben je bij Vitalogisch aan het juiste adres! Met ondersteuning van de SLIM-subsidieregeling helpen wij jou en je medewerkers naar ‘the next level’!

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ontwikkelingen in de samenleving, arbeidsmarkt en technologie zorgen ervoor dat we anders na moeten denken over de inzetbaarheid van medewerkers, nu en in de toekomst. Bedrijven die hun mensen in staat stellen zich continu te ontwikkelen, weten de beste mensen aan zich te binden en daar wordt het bedrijf succesvoller van. Medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen, hebben een grotere kans op een loopbaan waarin ze meer werkgeluk, energie en persoonlijke groei ervaren. Verschillende onderzoeken tonen aan dat investeren in de ontwikkeling, vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers loont!

Om investeringen in leren en ontwikkelen aantrekkelijk te maken heeft de overheid de SLIM-regeling in het leven geroepen. Voor allerlei projecten op het gebied van scholing en ontwikkeling kan je als MKB-ondernemer subsidie krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

Loopbaantrajecten:
Begeleiden van Loopbaan- en ontwikkeladviestrajecten, ondersteunt met wetenschappelijk onderbouwde tools en blended coaching door erkende loopbaanprofessionals;

Gespreksmethodiek:
Het ondersteunen en begeleiden van leidinggevenden bij het voeren van ontwikkelgesprekken met medewerkers ter bevordering van hun vitaliteit en inzetbaarheid.

Doorlichten organisatie:
Het doorlichten van de organisatie, al dan niet met behulp van meetinstrumenten en uitmondend in een concreet ontwikkelplan vanuit het perspectief van de organisatie.

Workshops:
Het verzorgen van (online) workshops gericht op thema’s die medewerkers stimuleren om te leren en te ontwikkelen, zoals eigen regie, vitaal leiderschap en talentontwikkeling. De workshops kunnen los worden verzorgd of als onderdeel van een programma.

Maatwerk!
Wij geloven in maatwerk, iedere organisatie is uniek, daarom stemmen wij ons aanbod graag af op jouw behoeften als MKB-ondernemer.

Benieuwd welke slimme mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf en je mensen? Neem dan direct contact op met astrid@vitalogisch.nl of adrienne@vitalogisch.nl, voor meer informatie en het tijdig indienen van de subsidieaanvraag.

slim-subsidieregeling

Inhoudelijke informatie over de SLIM-subsidieregeling is te vinden op: www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

De SLIM-subsidieregeling
Voor meer informatie over de Slim-subsidie (en het tijdig indienen van de subsidieaanvraag). Neem dan direct contact op met de specialisten van Vitalogisch op dit gebied

adrienne-wijlaars

Adrienne Wijlaars
Talentmanager, trainer & (loopbaan)coach, Vitaloog
adrienne@vitalogisch.nl
06-83706185