Na de lancering van ons boek Vitalogie! kon een corporate lifestyle magazine niet uitblijven natuurlijk. ArbeidsVitaZine noemen we het zelf 😉

Hoe maak je nu écht werk van vitaliteit? Hoe blijf je lekker vitaal in je werk? En hoe werkt vitaliteit op de werkvloer eigenlijk? Vitalogie magazine richt zich specifiek en actief op vitaliteit in werk en omgeving. Aan de hand van vijf pijlers – soul, body, mind, social, spirit – biedt het je dus antwoord op al deze vragen. En nog veel meer!

Want vitaliteit gaat verder dan alleen die fruitschaal op de balie of een business bootcamp op dinsdagavond. Ervaar het zelf! Vitaliteit stoffig? No way! Geen geitenwollensokken, niks zweverigs. Vitaliteit kan ook lekker & sexy zijn zodat het écht aanspreekt tot de verbeelding van medewerkers en zij vanuit intrinsieke motivatie hiermee aan de slag willen i.p.v. top-down opgelegde vitaliteitsprogramma’s.

Derhalve is het Vitalogie magazine prikkelend, praktisch en bovenal persoonlijk. Ofwel je leest ervaringen van ‘gewone’ mensen. Verhalen om jou en iedereen op je werk te motiveren en te inspireren om actief aan de slag te gaan met vitaliteit. Experimenteer erop los en ontdek waar jij blij van wordt, wat je gelukkig maakt en wat die verandering teweeg brengt waar je (al dan niet onbewust) naar op zoek bent. Stap voor stap én op je eigen manier, want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Zo helpt Vitalogie magazine jou, je collega’s en je organisatie vitaal en gezond te worden én te blijven. Thuis en op kantoor. Dat werkt wel zo lekker.

Vitalogie magazine inspireert en motiveert jou en heel werkend Nederland om met vitalogie aan de slag te gaan én te blijven. Vitalogie Magazine laat je zien hoe je mentaal en fysiek gezond en fit blijft.

Welke baan je ook hebt. Het magazine staat vol praktische tips, inspirerende verhalen en boeiende achtergronden. Pik eruit wat jou aanspreekt, probeer het uit en kijk wat het voor- en met je doet!

 

KIES VOOR EEN PERSOONLIJK- OF BEDRIJFSABONNEMENT
BEKIJK HET AANBOD

ADVERTEREN
Adverteren in Vitalogie Magazine? Dat kan! Neem contact met ons op via een van onderstaande manieren.
+31 (0)40 2824711
info@vitalogiemagazine.nl

JOUW VERHAAL IN VITALOGIE MAGAZINE?
Vitaal werken en leven is voor iedereen. Dat zit in kleine en soms ook in heel grote dingen. In iets wat jou zin geeft. Waar jij blij van wordt. Een keuze die jou gelukkiger maakte. Een gezond besluit.

Heb jij zo’n inspirerend, misschien zelfs levensveranderend vitaal verhaal? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact over jouw inspirerende ervaringen. Of tip ons over een onderwerp dat absoluut niet mag ontbreken in de volgende editie.

Laat een reactie achter voor onze redactie van Vitalogie Magazine