Missie en visie - Vitalogisch

Missie & Visie

Missie

“Werkend Nederland vitaal en verbonden”

Wij inspireren en faciliteren graag leiders, managers en medewerkers om een bijdrage te leveren aan hun eigen geluk, welzijn en vitaliteit én aan dat van anderen. We laten mensen inzien dat zij zelf de bron zijn van hun eigen vitaliteit. Wij stimuleren met een aanstekelijk enthousiasme organisaties bij het vitaliseren van hun belangrijkste kapitaal, namelijk hun medewerkers.

Visie

We doen dit vanuit de visie dat échte beweging van binnenuit ontstaat. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie van de medewerker en geloven dat iedereen in staat is om vanuit zijn of haar persoonlijk leiderschap verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar vitaliteit. Het in balans zijn van lichaam, geest, omgeving en zingeving gestuurd door bezieling vanuit passie. Dat zorgt voor optimale vitaliteit binnen je organisatie. Wij geloven dat vitale mensen beter presteren. Investeren in vitaliteit leidt tot een hogere creativiteit, innovatie, meer productiviteit en daarmee rendement.

Een interventie op identiteit-/zingevingsniveau zorgt voor een blijvende gedragsverandering en maakt de kans op een terugval kleiner. Het team van Vitalogisch gaat voor de kunde en niet het kunstje. Wij doen dit in co-creatie met jou als opdrachtgever. Op een manier die puur & oprecht, energiek & verfrissend en praktisch & doelgericht is.

Sluit onze missie en visie aan bij jouw missie en visie? Wij gaan graag met je in gesprek over het vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van jou, je management, je leidinggevenden en alle andere medewerkers. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We ontmoeten je graag tijdens een energieke kennismaking.

Missie Visie Strategie - Vitalogisch

“Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten” – Boeddha

Onze methode

Vitalogisch gelooft in een integrale aanpak voor maximale impact en blijvende gedragsverandering. Het advies, de trainingen en programma’s van Vitalogisch veranderen blijvend de houding en gedrag van jouw medewerkers. De kracht van deze programma’s schuilt in een unieke combinatie van meting, training, coaching en verankering.

Lees hier meer over onze werkwijze

Recent nieuws