Missie & Visie

De missie van vitalogisch is: “Werkend Nederland vitaal & verbonden.”

Wij inspireren en faciliteren leiders, managers en medewerkers om een bijdrage te leveren aan hun eigen geluk, welzijn en vitaliteit en dat van anderen. We laten mensen inzien dat zij zelf de bron zijn van hun eigen vitaliteit. Wij stimuleren organisaties bij het vitaliseren van hun belangrijkste kapitaal, namelijk medewerkers.

We doen dit vanuit de visie dat échte beweging van binnen uit ontstaat. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie van de medewerker en geloven dat iedereen in staat is om vanuit zijn of haar persoonlijk leiderschap verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar vitaliteit. Het in balans zijn van lichaam, geest, omgeving, zingeving gestuurd door bezieling vanuit passie zorgt voor optimale vitaliteit binnen uw bedrijf. Wij geloven dat vitale mensen beter presteren. Investeren in vitaliteit leidt tot een hogere creativiteit, innovativiteit, productiviteit, en daarmee rendement.

Een interventie op identiteit / zingevings niveau zorgt voor een blijvende gedragsverandering en maakt de kans op een terugval kleiner. Het team van vitalogisch gaat voor de kunde en niet het kunstje en doet dit in co-creatie met opdrachtgevers op een manier die puur & oprecht, energiek & verfrissend, praktisch & doelgericht is.

Sluit onze missie & visie aan bij uw missie & visie? Wij gaan graag met u in gesprek over uw vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Neem geheel vrijblijvend contact met ons of één van de leden van ons vita-team op.

“Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten” – Boeddha