Vita-partners

Naast al onze aangesloten post-HBO gediplomeerde vitalogen werken wij ook samen met diverse strategische en samenwerkingspartners. Deze vita-partners hebben verschillende specialismen en expertises. Gezamenlijk dekken wij de hele keten van analyse, strategie en implementatie. Vitalogisch en haar partners ondersteunen je op alle gebieden die met duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement te maken hebben.

Bij werknemers kan het bijvoorbeeld gaan om het bevorderen van gezondheid & energie, vakkennis & vaardigheden, motivatie & betrokkenheid en work-life balance. Bij werkgevers kan het bijvoorbeeld gaan om het bevorderen van goede arbeidsomstandigheden, leeftijd & loopbaanpaden, leiderschap & organisatiecultuur, arbeidsvoorwaarden en gezondheid.

Vitalogisch werkt samen met onderstaande strategische vitaliteitspartners:

 • TMA Methode ‘Vind, behoudt en ontwikkel talent’
  Talenten Motivatie Analyse (TMA) verbindt organisaties met mensen en geeft inzicht in talenten, competenties, ontwikkeling en loopbaan!
 • NPDI ‘Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid’
  Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) is voor organisaties het innovatieve en onafhankelijke kennisnetwerk en de sparringpartner voor elk inzetbaarheidsvraagstuk. Zij helpen organisaties en medewerkers om duurzame inzetbaarheid praktisch vorm te geven.
 • TNO
  TNO en vitaliteit. Zij bieden hun partners actuele kennis en in de praktijk bewezen instrumenten in een veilig, state-of-the-art, digitaal platform om dit te realiseren.
 • JOHAN‘Zelf de regie over je eigen loopbaan en data’
  Een onafhankelijke ecosysteem voor duurzame inzetbaarheid. Het JOHAN portaal is een digitale marktplaats waar TNO, NPDI, kennisinstituten en dienstverleners hun content, interventies en instrumenten in opnemen en doorontwikkelen. Via het Johan-platform bieden wij onze klanten digitale werkgever- en werknemersportalen. Het werkgeverportaal stelt organisaties in staat om hun medewerkers de ruimte te bieden en te stimuleren in ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het werknemersportaal ondersteunt medewerkers de regie over de eigen loopbaan te nemen en houden. Dit met behoud van privacy, in een veilige omgeving, om zo ontwikkeling en gezondheid te bevorderen.
 • Vitaal bedrijf‘Op weg naar een vitale toekomst’
  Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen ze ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst.
 • Health 2 Work‘Vitale kantoorinrichting’
  Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Vitalogisch werkt samen met onderstaande samenwerkingspartners:

 • DISC Benelux‘Gedrag is een belangrijke voorspeller voor succes’
  DISC Benelux is onze leverancier van de DISC-gedragsanalyse. Deze tool kan mensen meer inzicht geven in het gedrag van zichzelf en van anderen. Wat meer begrip voor elkaar opbrengt en een energiekere en betere samenwerking realiseert.
 • Kana Virtueel Reality ‘Speel met je eigen stresssysteem!’
  Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback om stress-mindset te trainen en beter te worden in stress! In Stressjam speel je in real-time met je eigen stresssysteem op een exotisch eiland in VR.
 • Tsuru‘Inzicht in gedrag en coach jezelf richting meer motivatie, geluk en gezondheid’
  De Personality & Lifestyle Scan. Een persoonlijk rapport voor medewerkers met verdiepende informatie en adviezen, opgesteld door ons team van experts. In dit rapport wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende leefstijlgebieden, toegespitst op het individu. Voor ieder gebied krijgt een medewerker een persoonlijk profiel met informatie die heel specifiek ingaat op individuele behoeften. Denk aan specifieke slaap-, stress en bewegingsadviezen, met als doel het verkrijgen van meer bewustwording en inzicht in gewoontes.
 • Fello‘Laat mantelzorg het werk niet in de weg staan’
  Fello biedt essentiële steun aan werkende mantelzorgers én hun werkgevers. Met 5,5 miljoen mantelzorgers in ons land, waarvan velen worstelen met de balans tussen zorg en werk, biedt Fello praktische en mentale hulp. Onze coaches zijn de rots in de branding voor mantelzorgers, terwijl we werkgevers begeleiden naar een duurzaam en harmonieus werkklimaat. Door de zorgen en regeltaken uit handen te nemen, zorgen we voor een zorgeloze werkervaring.
 • Greenhabit ‘Omdat preventie nodig is!’
  Regisseer je gezondheid met greenhabit. Met een serious game, een buddy en een opleidingspakket leren we jou in 12 weken in kleine stapjes te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Zo krijg je een betere balans en ga je leven vanuit jouw persoonlijke drijfveren. Met uitdagingen, doelstellingen, beloningen én je buddy wordt het nóg leuker om te doen.
 • Fitcoins/It’s my Life – ‘​Jouw vliegwiel voor gezondheid en vitaliteit’
  Fitcoin® is het zakelijke vitaliteitsplatform dat lopen, fietsen en deelname aan (sportieve) activiteiten beloont met digitale beweegmunten. Breng je aanbod samen in één gebruiksvriendelijke app waarmee je het jouw doelgroep zo makkelijk, leuk een aantrekkelijk mogelijk maakt in beweging te komen. Fitcoin® activeert, motiveert en zorgt dat meer mensen meedoen. Aantoonbaar!
 • Relaxatwork‘Iedereen heeft aanraking nodig’
  Relaxatwork wil een vitaal werkend Nederland met positief ingestelde medewerkers die minder verzuimen, efficiënter werken en lang en duurzaam inzetbaar (willen) blijven voor de organisatie. We willen zoveel mogelijk medewerkers in Nederland voorzien van een gezonde break door het aanbieden van stoelmassages. Middels de stoelmassages willen we de verbinding met de medewerker maken. Door vanuit je hart te masseren, zullen mensen (aan)geraakt worden en dat is mooi om te mogen ervaren.
 • Mister Brightside – ‘Een boost aan het financieel welzijn!’
  Programma met bewustwording met iemands persoonlijke financiële foto opgevolgd met een workshop om handvatten en inzichten om je financiële plaatje beter in te richten.
 • HealthFoodness – ‘Breng functional food met een verhaal’
  Smaakvolle, voedzame en kleurrijke gerechten waarin groente de hoofdrol speelt. Laat je eens verrassen door onze bijzondere catering en ervaar hoe gefocust en energiek je gasten zich voelen met de juiste brandstof. Wij bereiden alles zonder rommel maar met liefde.
 • Gronn ‘Nature’s answer’
  Een groene werkplek om de gezondheid en het werkgeluk te verhogen, dat is de missie van GRØNN. Omdat werkgeluk onlosmakelijk verbonden is met gezondheid en vitaliteit, is Vitalogisch een fijne samenwerking aangegaan.
 • Sparckel ‘Life needs light’
  Volg het ritme van de natuur met de Sparckel lamp: het eerste vrijstaande biodynamische lichtsysteem ter wereld met technologie die de kracht van natuurlijk daglicht evenaart. De Sparckel zorgt voor meetbaar meer energie, een betere nachtrust en een positieve invloed op jouw stemming… gegarandeerd!

Wilt u onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om als strategisch/samenwerkingspartner aan te sluiten als vita-partner? Neem dan contact op met Klaas Koster (klaas@vitalogisch.nl).