Vita-partners

Naast al onze aangesloten post-HBO gediplomeerde vitalogen werken wij ook samen met enkele strategische partners. Deze vita-partners hebben verschillende specialismen en expertises. Gezamenlijk dekken wij de hele keten van analyse, strategie en implementatie. Vitalogisch en haar partners ondersteunen u op alle gebieden die met duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement te maken hebben.

Bij werknemers kan het bijvoorbeeld gaan om het bevorderen van gezondheid & energie, vakkennis & vaardigheden, motivatie & betrokkenheid en work-life balance. Bij werkgevers kan het bijvoorbeeld gaan om het bevorderen van goede arbeidsomstandigheden, leeftijd & loopbaanpaden, leiderschap & organisatiecultuur, arbeidsvoorwaarden en gezondheid.

Vitalogisch werkt o.a. samen met onderstaande vitaliteitspartners:

 • DISC Benelux‘Gedrag is een belangrijke voorspeller voor succes’
  DISC Benelux is onze leverancier van de DISC-gedragsanalyse. Deze tool kan mensen meer inzicht geven in het gedrag van zichzelf en van anderen. Wat meer begrip voor elkaar opbrengt en een energiekere en betere samenwerking realiseert. 
 • JOHAN‘Zelf de regie over je eigen loopbaan en data’
  Een onafhankelijke ecosysteem voor duurzame inzetbaarheid. Het JOHAN portaal is een digitale marktplaats waar TNO, NPDI, kennisinstituten en dienstverleners hun content, interventies en instrumenten in opnemen en doorontwikkelen. Via het Johan-platform bieden wij onze klanten digitale werkgever- en werknemersportalen. Het werkgeverportaal stelt organisaties in staat om hun medewerkers de ruimte te bieden en te stimuleren in ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het werknemersportaal ondersteunt medewerkers de regie over de eigen loopbaan te nemen en houden. Dit met behoud van privacy, in een veilige omgeving, om zo ontwikkeling en gezondheid te bevorderen.
 • TMA ‘Vind, behoudt en ontwikkel talent’
  Talenten Motivatie Analyse (TMA) verbindt organisaties met mensen en geeft inzicht in talenten, competenties, ontwikkeling en loopbaan!
 • Tsuru – ‘Inzicht in gedrag en coach jezelf richting meer motivatie, geluk en gezondheid’
  De Personality & Lifestyle Scan. Een persoonlijk rapport voor medewerkers met verdiepende informatie en adviezen, opgesteld door ons team van experts. In dit rapport wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende leefstijlgebieden, toegespitst op het individu. Voor ieder gebied krijgt een medewerker een persoonlijk profiel met informatie die heel specifiek ingaat op individuele behoeften. Denk aan specifieke slaap-, stress en bewegingsadviezen, met als doel het verkrijgen van meer bewustwording en inzicht in gewoontes.
 • Relaxatwork‘Iedereen heeft aanraking nodig’
  Relaxatwork wil een vitaal werkend Nederland met positief ingestelde medewerkers die minder verzuimen, efficiënter werken en lang en duurzaam inzetbaar (willen) blijven voor de organisatie. We willen zoveel mogelijk medewerkers in Nederland voorzien van een gezonde break door het aanbieden van stoelmassages. Middels de stoelmassages willen we de verbinding met de medewerker maken. Door vanuit je hart te masseren, zullen mensen (aan)geraakt worden en dat is mooi om te mogen ervaren.
 • SelfCare‘Met Selfcare langer gezond en vitaal leven’
  Selfcare helpt je eigen gezondheid beter te begrijpen en preventie voorrang te geven.  Volg jouw gezonde ontwikkelingen op de voet. Door te vergelijken zie je snel of jouw persoonlijke gezondheidsdoelen binnen bereik komen. In één oogopslag zie je in jouw persoonlijke gezondheidsomgeving het resultaat van jouw inspanningen.
 • Studio Interactive‘Move your audience with Interactive Movies!’
  Je doelgroep in beweging zetten. Gedrag veranderen of tot bewustwording aanzetten. Wij voegen een extra dimensie toe door van de passieve kijker een actieve deelnemer te maken, waardoor de videoinhoud aantrekkelijk, functioneel en persoonlijk wordt. In onze video’s maakt de kijker zélf keuzes en bepaalt de onderwerpen of het verloop van de video.
 • Kana Virtueel Reality  – ‘Speel met je eigen stresssysteem!’
  Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback om stress-mindset te trainen en beter te worden in stress! In Stressjam speel je in real-time met je eigen stresssysteem op een exotisch eiland in VR.
 • Sparckel ‘Life needs light’
  Volg het ritme van de natuur met de Sparckel lamp: het eerste vrijstaande biodynamische lichtsysteem ter wereld met technologie die de kracht van natuurlijk daglicht evenaart. De Sparckel zorgt voor meetbaar meer energie, een betere nachtrust en een positieve invloed op jouw stemming… gegarandeerd!
 • Greenhabit ‘Omdat preventie nodig is!’
  Regisseer je gezondheid met greenhabit. Met een serious game, een buddy en een opleidingspakket leren we jou in 12 weken in kleine stapjes te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Zo krijg je een betere balans en ga je leven vanuit jouw persoonlijke drijfveren. Met uitdagingen, doelstellingen, beloningen én je buddy wordt het nóg leuker om te doen.
 • Gronn ‘Nature’s answer’
  Een groene werkplek om de gezondheid en het werkgeluk te verhogen, dat is de missie van GRØNN. Omdat werkgeluk onlosmakelijk verbonden is met gezondheid en vitaliteit, is Vitalogisch een fijne samenwerking aangegaan.
 • Vitaallab ‘Meten is weten’
  Bij Vitaal Lab kunt u terecht voor gezondheids- en leefstijlchecks. Met professionals in vaste dienst en jarenlange ervaring met het afnemen van medisch onderzoek en gezondheidsinterventies is Vitaal Lab uitgegroeid tot de toonaangevende organisatie welke zich specialiseert in gezondheidsbevordering voor zowel individuen als binnen organisaties.
 • Vitalavie‘Vitaliteit in lijf & bedrijf’
  Vitalavie helpt als professionele partner organisaties bij de invulling en uitvoering van het vitaliteitsbeleid. Iedere geïnvesteerde euro in vitaliteit en inzetbaarheid levert drie tot zes euro op.
 • NPDI ‘Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid’
  Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) is voor organisaties het innovatieve en onafhankelijke kennisnetwerk en de sparringpartner voor elk inzetbaarheidsvraagstuk. Wij helpen organisaties en medewerkers om duurzame inzetbaarheid praktisch vorm te geven.
 • TNO
  TNO en vitaliteit. Wij bieden onze partners actuele kennis en in de praktijk bewezen instrumenten in een veilig, state-of-the-art, digitaal platform om dit te realiseren.

Wilt u onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om als strategisch partner aan te sluiten als vita-partner? Neem dan contact op met Klaas Koster (klaas@vitalogisch.nl)

partner-nationaal-platform-duurzame-inzetbaarbeid Logo-TNO-innovation-for-life