Meting & Advies

Onze vitalogen (vitaliteitsadviseurs & -coaches) adviseren organisaties over het inrichten van hun vitaliteitsbeleid en vergroten daarmee de duurzame inzetbaarheid van medewerkers op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

De bedrijfsadviseurs Vitaliteit en Inzetbaarheid van Vitalogisch zijn allround specialisten. We weten (bijna) alles over vitaliteitsmanagement. Wij activeren de organisatie, leidinggevenden en medewerkers om meer waarde toe te voegen aan zichzelf en aan de organisatie. Dit doen we op inspirerende en energieke wijze. De energie gaat (weer) stromen en mensen halen vanuit eigen regie en in flow de bedrijfs- en hun persoonlijke doelstellingen. Of overtreffen deze zelfs!

Lees meer

Trajecten & Programma’s

Vitalogisch maakt vitaliteitstrajecten en -programma’s op maat.

Een vitaliteitstraject bestaat uit verschillende programma’s, ondersteunt door trainingsmodules met persoonlijke intakes, coaching en metingen. Er worden verschillende acties en interventies op verschillende niveaus ingezet op het gebied van leefstijl, welzijn, ontwikkeling en zingeving volgens onze unieke filosofie de vitaliteitsschijf.

Afhankelijk van wat we tijdens metingen en diepte-interviews constateren wordt een vitaliteitsplan op maat geschreven. Net zoals ieder mens uniek is, zo hebben organisaties ook hun eigen cultuur. Daarom maken wij vitaliteitsplannen in co-creatie en altijd op maat. Op deze manier bereiken we samen met onze klanten het gewenste resultaat.

Lees meer

Training & Coaching

De workshops, training- en coachingprogramma’s van Vitalogisch helpen leidinggevenden en medewerkers om hun dagelijkse energie te vergroten. Hoe meer energie, hoe meer werkgeluk, hoe hoger de Return on Vitality (ROV).

We maken alle workshops, trainingen en coachingprogramma’s op maat. Zo wordt het gewenste resultaat op verfrissende manier bereikt. Het is onze uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen. We zetten graag onze energie in om jouw organisatie (weer) in flow te brengen.

Feedback die we regelmatig horen: “Onze medewerkers zijn zichtbaar gelukkiger”, “Onze medewerkers zijn energieker en productiever; de bedrijfsresultaten zijn duidelijk verbeterd”,  “We weten nu hoe we op praktische wijze het prestatievermogen en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers kunnen stimuleren”.

Lees meer

“Investeren in werkplezier, loont!”

De vitaliteitsschijf van vijf

De vitaliteitsschijf is een integraal vitaliteitsmodel. Hèt hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven en aan welke knop je kan ‘draaien’ om dit waar te maken.

De vitaliteitsschijf is een holistische benadering van het begrip vitaliteit. Volgens ons bestaat vitaliteit uit het in cadans zijn van een aantal aspecten: vitalogisch, fysiologisch, psychologisch, ecologisch en filosofisch. Je vitaal voelen is een goede cadans tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch). Het gaat om het ontleden van energie.

Lees meer
vitaliteitsschijf