Ons team van geweldige mensen

Het team van Vitalogisch bestaat uit zelfstandige praktijkgerichte vitalogen dat organisaties en medewerkers helpt met vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers om vitaler te leven, gelukkig en succesvol te blijven in een razendsnel veranderende samenleving.

Direct contact:
J C Dirkxpad 7,
5631 BZ  EINDHOVEN
Bel met: 040-2824711
Mail naar: info@vitalogisch.nl

[tlpteam id=”1858″ title=”Team Vitalogisch”]

Energiebrengers

Naast bovenstaande vitalogen en partners werkt Vitalogisch nauw samen met een kleine 50 leden van het NGvV | Nederlands Genootschap van Vitalogen, een professioneel netwerk van energiebrengers die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.

partner-nationaal-platform-duurzame-inzetbaarbeid

Vitaliteitsprofessionals

Naast bovenstaande vitalogen en partners werkt Vitalogisch nauw samen met meer dan 100 leden van het NPDI | Nederlands Platform Duurzame Inzetbaarheid, een professioneel netwerk van vitaliteitsprofessionals die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.

logo-Vitalogisch

Partner worden?

Bij Vitalogisch is vertrouwen de basis voor een optimale, energieke en gelijkwaardige samenwerking. Wij noemen deze samenwerking een friendchise, een zakelijke vriendschap dus! Dit is een nieuwe methode van samenwerken waarbij een zzp-er een mondelinge overeenkomst, sluit met de eigenaar van de handelsnaam ‘Vitalogisch’ (de friendchisegever) die de zzp-er (de friendchiseondernemer) de mogelijkheid geeft om een eigen bedrijf met deze handelsnaam te exploiteren. Wil jij ook kennis delen, een ‘leven lang leren’ en een Vitalogisch friendchiseondernemer worden? Neem dan gerust contact met ons op.