Wij zijn op zoek naar de vitaalste medewerker van het jaar 2022!

De verkiezing “Vitaalste bedrijf van Nederland” kennen we al. Maar het gaat uiteindelijk om de mensen die er werken. Ken jij of ben jij de vitaalste medewerker van werkend Nederland? Dan maken we graag kennis met jou! Vanuit de Nationale vitaliteitsweek* zijn wij namelijk op zoek naar de vitaalste medewerker van 2022 om deze in het zonnetje te zetten en anderen daarmee te inspireren.

Wat is een vitale medewerker?

Een vitale medewerker:

  • bruist van de energie
  • is fysiek fit en is mentaal weerbaar
  • is een ambassadeur voor zijn/haar/hen organisatie
  • is bevlogen
  • heeft passie voor het werk
  • en heeft plezier in het leven

Waarom?

Een medewerker is het belangrijkste goed van een vitale onderneming. Zij zijn zelfs het fundament van een onderneming. Een onderneming/organisatie is namelijk net zo vitaal als haar medewerkers. Daarom willen wij graag kennis maken met die medewerkers die het vitale verschil maken en collega’s weten te enthousiasmeren om samen tot prestaties te komen die er toe doen. Zingeving is namelijk een belangrijk onderdeel in het leven van een vitaal leven. Wij komen er in ieder geval ons bed voor uit!

Aanmelden

Nomineren voor de award “Vitaalste medewerker van 2022” doe je hier.
Dit kan tot 31 december a.s.

Verkiezing

De bekendmaking van de winnaar van de award “Vitaalste medewerker 2022” vindt plaats op 7 maart 2023, de Dag van de Vitalogie.
Dus leg die datum vast in je agenda, want het beloofd een ware happening te worden! Jij bent er toch ook bij?

 

* Initiatief van Vitalogisch