Samenwerking Loyalis is een feit!

Vorige week terwijl de Nationale Vitaliteitsweek in volle gang was zijn Loyalis en Vitalogisch® een officiële samenwerking aangegaan. De samenwerking met Loyalis is een feit!
Zowel Loyalis als Vitalogisch geloven in een integrale HR-aanpak voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Samen helpen we medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Met onderzoek en inzicht zorgen we voor passende oplossingen en inspirerende interventies met de focus op #preventie en #amplitie.

We zien een duidelijke trend ontstaan dat organisaties en bedrijven zich steeds vaker richten op preventie en amplitie zodat curatie zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Naast dat je hiermee de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers bevordert, zorgt het er ook voor dat je medewerkers meer bevlogen raken. Hierdoor worden doelen makkelijker bereikt en verwachtingen zelfs overtroffen. Als klap op de vuurpijl verlaag je hiermee ook het verzuim, waardoor je meer financiële middelen kunt vrijmaken om te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. In de tijd van arbeidskrapte is dat geen overbodige luxe. Je wilt je medewerkers immers geboeid en verbonden houden aan jou en je organisatie.

Dank je wel Carla HabetsFerry Woudstra en Danny Stassar! Op naar een mooie en langdurige samenwerking.

Wil je meer weten over onze werkwijze, neem dan geheel vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar info@vitalogisch.nl of bel naar
040 2824711.