Zakendoen, inspireren en netwerken. Daar draait het om tijdens de Fenexpo Businessdagen op 19, 20 en 21 april 2016 in de Evenementenhal in Gorinchem. Laat je bijvoorbeeld inspireren door een lezing bij te wonen. Één van die lezingen worden verzorgt door Vitalogisch:

Lezing:  ‘Zonder stress geen groei…’  Maak van stress je vriend!

Als ondernemer heb je het druk en zou je soms willen dat er 25 uur in een dag zou zitten. Nou, je bent niet de enige: veel MKB-ers ervaren stress! Uit onderzoek blijkt dat echter dat stress echt niet altijd een vijand is zoals vaak wordt gedacht. Het sneller laten kloppen van je hart, een verhoogde ademhaling en zelfs het zweten heeft een functie. Deze fysiologische reacties onder invloed van  adrenaline helpen je om doelen te bereiken en geven je het gevoel iets gepresteerd te hebben.

Tijdens de Fenexpo 2016 verzorgen Klaas Koster (Vitalogisch) en Noortje van Diessen (Feedback Training & Consulting) een interactieve en inspirerende lezing: “Zonder stress geen groei”. Tijdens deze lezing leer je wat de positieve en negatieve effecten van stress op je lichaam zijn en hoe je hiermee kunt omgaan. Daarnaast ontvang je praktische tips om meer tijd te creëren. De tijd kun je immers niet managen maar jezelf wel.

klaas-koster-fenexpoWil jij ook minder stress ervaren, meer rust in je werk en daarmee betere resultaten behalen? Schrijf je dan in voor deze kosteloze lezing tijdens de eerste dag van de Fenexpo Businessdagen op 19 april!

Sprekers
Klaas Koster is oprichter van Vitalogisch en de eerste vitaloog van Nederland. Hij heeft een gezonde fascinatie voor alles wat met vitaliteit te maken heeft. Naast trainer & vitaliteitscoach is hij van origine leraar lichamelijke opvoeding.  Als vitaloog begeleidt hij mens & organisatie met meer vitaliteit & verbinding op de werkvloer waardoor resultaatdoelstellingen verwezenlijkt kunnen worden. Dat doet hij middels advies, 1-op-1 coaching, trainingen, workshops & inspiratiesessies.

Noortje van Diessen is partner bij Feedback Training & Consulting en stimuleert mensen op een inspirerende en praktische manier zich verder te ontwikkelen. Het is de kunst om persoonlijke en commerciële doelen te vertalen naar concreet, effectief gedrag. Van die kunst heeft Noortje een sport gemaakt. In de vorm van training en coaching begeleidt zij organisaties bij de beweging naar een praktische gedragsverandering.

noortje-van-diessen-fenexpoWanneer: 19 april 2016 om 19:00 uur

Waar: Evenementenhal Gorinchem

Kosten: Gratis

Doel: Met meer rust in je werk, meer resultaat!

Inschrijven kan door in onderstaande contactformulier je gegevens achter te laten (Geef a.u.b. ook aan met hoeveel personen je aanwezig bent):

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Aanmelden Fenexpo lezing

    Jouw bericht