Onze kwaliteit - Vitalogisch

Onze kwaliteit

Vitalogisch wil bijdragen aan een vitaal en verbonden Nederland. Dit vraagt om hoge kwaliteitseisen van onze organisatie, onze werkprocessen en de manier waarop wij onze metingen & advies, trajecten & programma’s, training & coaching, projectmanagement en onze opleidingen aanbieden. Hier lees je meer over onze kwaliteit. Hoe wij dit continue aanscherpen en (laten) toetsen.

Wij vragen jouw feedback

Om de opleidingen, trainingen en programma’s van Vitalogisch zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw leerwensen, leren wij graag van jouw ervaring. Na elke training vragen we (anoniem) om jouw feedback. In een online vragenlijst worden een aantal aspecten van de opleiding aangestipt. Je kunt aangeven hoe tevreden je hierover bent. Met jouw feedback zorgen we ervoor dat we onze kwaliteit op het hoogste niveau houden.

Kwaliteitsregister

Vitalogisch bestaat uit een kernteam van ruim 30 frisse, energieke en inspirerende gediplomeerde vitalogen (adviseurs, trainers en coaches). Zij zijn allemaal ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap van Vitalogen (NGvV). Daarnaast werken we nauw samen met 100+ gediplomeerde vitalogen die zijn aangesloten bij het NGvV en 150+ zelfstandige professionals.

Beroepsvereniging

Nederlands Genootschap van Vitalogen (NGvV)

Onze vitalogen zijn allemaal aangesloten bij de beroepsvereniging NGvV: Nederlands Genootschap van Vitalogen. Deze vereniging richt zich op de ontwikkeling van het beroep Vitaloog. Daarbij hoort de collectieve belangenbehartiging, het verzorgen van een opleidingsprogramma en het bevorderen van de onderlinge contacten tussen vitalogen via congressen en bijeenkomsten. Door elkaar te inspireren en enthousiasmeren zorgen we ervoor dat de onderlinge energie blijft stromen. Zo kunnen we samen blijven optrekken om werkend Nederland vitaal en verbonden te maken.

NRTO keurmerk

Vitalogisch is lid van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en opleiding). Het NRTO is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. De missie van de NRTO is: Het beste uit mensen (jong en volwassen) halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren. Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.

TNO scans

TNO - innovation for life

Vrijwel alle scans die Vitalogisch inzet zijn door TNO ontwikkeld en gevalideerd. Denk hierbij aan de Duurzame InzetbaarheidsindeX scan (DIX), Kosten-Baten-Analyse Duurzame Inzetbaarheid scan (KOBA-DI), Psycho-sociale arbeidsbelasting, leidinggevendenscan en de organisatiescan.

Certificeringen

Opleidingen - Vitalogisch

Onze vitalogen zijn o.a.:

  • Certified International Master NLP Practitioners
  • Certified MDI TSI Consultants (disc-gedrag & drijfveren)
    • Certified TSI Stress Quotient analyse Consultants
  • Certified TMA Consultants
  • Certified Functional Fluency Consultants
  • Certified DISC-Benelux Facilitators
  • Certified Stress-jam coaches

“Van feedback groei je, van complimenten bloei je” – Bregje van Ganzewinkel

Wat klanten over ons zeggen
Vanuit onze kernwaarden puur en oprecht laten we graag onze klanten aan het woord over hoe zij onze diensten hebben ervaren. Wat het voor hen heeft betekend en welk resultaat het heeft opgeleverd. Laat je inspireren door onze cases. We horen graag van je of ze je hebben geprikkeld.

Ik ben geïnspireerd! Graag contact

Recent nieuws