Bedrijfsyoga of ook wel businessyoga genoemd brengt gezondheid en ontspanning op het werk. Met bedrijfsyoga investeer je in de vitaliteit van medewerkers en de kwaliteit van het werk. Je draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Bedrijfsyoga, toegankelijke oefeningen en technieken.
Vitalogisch biedt toegankelijke yoga oefeningen en technieken die kunnen worden uitgevoerd in de dagelijkse werkomgeving. De yoga oefeningen helpen om medewerkers stil te laten staan bij wat hun beweegt en bij zichzelf waardoor men zich bewust wordt van hun eigen functioneren.

Bedrijfsyoga, gewoon aan je bureau of in een vergaderruimte.
De oefeningen kunnen in je gewone werkkleding, zittend in een stoel of staand achter je bureau worden uitgevoerd. De oefeningen zijn praktisch & doelgericht.

Yoga en meditatie helpen niet alleen om flexibiliteit in lichaam te creëren, maar creëert ook vooral ook de flexibiliteit in het hoofd. Het verhoogd m.a.w. de mentale veerkracht van je medewerkers en het is niet voor niets dat de Harvard Business School Yoga en meditatie heeft uitgeroepen als één van de skills voor executives van de 21ste eeuw.

Wil jij jouw collega’s eens verrassen met een energieke en verfrissende yogasessie van Vitalogisch? Wij verzorgen een yogales op jouw locatie en nemen alle benodigde materialen mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte