Tip #3: Ont-span

Het is vrijdag. Bijna weekend. Bijna het einde van de werkweek na een week lang schakelen, rennen, oplossen, bijspringen, gas geven. Zeker in deze hectische weken voor jou als werkende ouder is het nog belangrijker dan anders om te ontspannen. Om volgende week weer met energie een nieuwe week aan te kunnen gaan.

“Ontspanning is de sleutel tot slagen” Joseph Murphy

Ont-spanning. Het zegt het al letterlijk. Loslaten van alle spanning. Neem het weekend om af te schakelen van alles waar je druk mee bent. Even alles los te laten, je energie op te laden. Te genieten, naar buiten te gaan, te spelen met je kinderen, te lachen en gekke dingen te doen. Daarom vandaag een korte blog, zodat je daar zo snel mogelijk mee kunt beginnen. Gooi aan het eind van de middag lekker je laptop dicht. Laat los. Ontspan. Ik wens je een heerlijk ontspannen weekend.

Benieuwd naar meer tips voor thuiswerken met kinderen? Komende dagen volgen meer tips, dus stay tuned!

Over de schrijfster:
Maaike Kuijpers
Ik laat zien hoe je door vitaliteit het beste uit jezelf haalt, zodat er een win-win ontstaat voor jezelf en de organisatie waar je werkt. Precies daar zit de win-win: vitaliteit loont. Letterlijk. Mijn jarenlange ervaring binnen HR en gedrags- en organisatieverandering neem ik hierbij mee.