Welkom nieuwe strategische partners. Alleen ga je sneller, samen kom je verder! – oud Afrikaans gezegde
Om de diensten van Vitalogisch BV & Vitacademie BV uit te breiden en verder te professionaliseren is een strategische samenwerking aangegaan met:

 • Tsuru – ‘Inzicht in gedrag en coach jezelf richting meer motivatie, geluk en gezondheid’
  De Personality & Lifestyle Scan. Een persoonlijk rapport voor medewerkers met verdiepende informatie en adviezen, opgesteld door ons team van experts. In dit rapport wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende leefstijlgebieden, toegespitst op het individu. Voor ieder gebied krijgt een medewerker een persoonlijk profiel met informatie die heel specifiek ingaat op individuele behoeften. Denk aan specifieke slaap-, stress en bewegingsadviezen, met als doel het verkrijgen van meer bewustwording en inzicht in gewoontes.
 • Studio Interactive‘Move your audience with Interactive Movies!’
  Je doelgroep in beweging zetten. Gedrag veranderen of tot bewustwording aanzetten. Wij voegen een extra dimensie toe door van de passieve kijker een actieve deelnemer te maken, waardoor de videoinhoud aantrekkelijk, functioneel en persoonlijk wordt. In onze video’s maakt de kijker zélf keuzes en bepaalt de onderwerpen of het verloop van de video.
 • StressJam ‘Speel met je eigen stresssysteem!’
  Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback om stress-mindset te trainen en beter te worden in stress! In Stressjam speel je in real-time met je eigen stresssysteem op een exotisch eiland in VR.
 • Sparckel ‘Life needs light’
  Volg het ritme van de natuur met de Sparckel lamp: het eerste vrijstaande biodynamische lichtsysteem ter wereld met technologie die de kracht van natuurlijk daglicht evenaart. De Sparckel zorgt voor meetbaar meer energie, een betere nachtrust en een positieve invloed op jouw stemming… gegarandeerd!
 • Greenhabit ‘Omdat preventie nodig is!’
  Regisseer je gezondheid met greenhabit. Met een serious game, een buddy en een opleidingspakket leren we jou in 12 weken in kleine stapjes te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Zo krijg je een betere balans en ga je leven vanuit jouw persoonlijke drijfveren. Met uitdagingen, doelstellingen, beloningen én je buddy wordt het nóg leuker om te doen.