good-to-see-you-reboarding

Vitalogisch

Het is heel logisch, vitalogisch zelfs! Vitalogisch helpt individuen, teams & organisaties met maatwerk oplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Onze missie? ‘Werkend Nederland Vitaal & Verbonden!’ Onze expertise? Het creëren van bewustwording, urgentiebesef, een gemeenschappelijke taal rondom vitaliteit en eigen regie!

Een vitale organisatie
Een vitale organisatie is constant in beweging en medewerkers moeten hierin mee. Een vitale organisatie met vitale medewerkers krijg je niet zomaar en is nooit statisch, het is een heel dynamisch proces dat nooit stilstaat. Net als werken aan je eigen vitale levensstijl trouwens, daar komt ook geen einde aan. Daar is een continue investering in tijd (en geld) voor nodig. Gelukkig levert deze investering meer op dan dat het kost…  wat dan vraagt u zich mogelijk af?

 Wel, vitale medewerkers:

 • zijn productiever
 • hebben meer energie om proactief te zijn
 • zijn creatiever en innovatiever
 • zijn communicatief vaardiger
 • zijn beter bestand tegen ziektes
 • kennen hun talenten en weten deze in te zetten in hun werk
 • hebben meer plezier in hun werk
 • inspireren hun omgeving
 • houden uw organisatie in beweging

“Bespaar meer dan 2000,- per week: Loonkosten doorbetaling €153, kosten vervanging €146, verlies productie/dienst €43, kosten arbodienstverlening €60, verzuimbegeleiding €7,50. Totaal €409,50 per dag. Het loont dus om een gezonde leefstijl te stimuleren. Zeker als u daarmee langdurig ziekte of burn-out kan voorkomen*.”

(* Berekening Paul ter Wal en het CBS cijfers 2014)

Het is daarom belangrijk om te investeren in de vitaliteit / gezondheid van uw werknemers. Het vita-team van Vitalogisch ondersteunt zowel managers als medewerkers om de juiste vitalogische keuzes te maken, de veerkracht te vergroten en vol levensenergie en bevlogenheid te kunnen blijven werken. Zowel in trainingen als in individuele coaching wordt er gewerkt aan een gezondere leefstijl.

veel-gemaakte-fouten-bij-implementeren-vitaliteitstraject
DOWNLOAD GRATIS

8 veel gemaakte fouten bij het implementeren van een vitaliteitstraject.

En natuurlijk ook de oplossingen om dit te voorkomen!

Download de gratis whitepaper.

DOWNLOAD
Maak van vitaliteit een prioriteit!

Van visie naar implementatie
Invulling geven aan (strategisch) vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid kan vanuit diverse invalshoeken en vraagt om de inzet van verschillende expertises. Hier handen en voeten aan geven gaat niet vanzelf.

Het is een nieuwe manier van omgaan met alles wat er al is. Het vraagt vooral om ander gedrag, van bestuur, management, staf en medewerkers. Dat betekent zelfreflectie, zelfregie, zelfliefde en lef om te werken aan een open cultuur van vertrouwen en veiligheid. Het vraagt om telkens de ‘win-win’ te zoeken en om de match te maken tussen ambities van werkgevers en werknemers.

Vitalogisch® is een community platform: een samenwerkingsverband van vitalogen & zelfstandige professionals, ieder met zijn of haar specialisme die dit proces ondersteunen.

De dialoog, meting en advies
De vitaliteitsadviseurs van Vitalogisch zijn specialisten op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Wij zetten zowel organisaties, leidinggevende als medewerkers aan om meer waarde toe te voegen aan de organisatie. Wij kennen de markt, zijn gericht op hands-on-implementatie en geven vanuit verschillende invalshoeken (Management, HR-afdeling, leidinggevende en medewerkers) advies, onderbouwd met concrete cijfers en een grondige analyse.

De Vitalogische werkwijze is integraal waarbij het in onze optiek altijd begint met ‘de dialoog’ en meten & adviseren. Wij ondersteunen het Nederlandse bedrijfsleven bij zowel het opstellen van strategisch vitaliteitsbeleid als de uitvoering hiervan.

Een vitale kennismaking?
Maak van vitaliteit een prioriteit! Wilt u ook meer vitaliteit voor uw bedrijf of uw medewerkers? Wij gaan graag met u in gesprek over vitaliteitsmanagement, uw vitaliteitsbeleid, de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en helpen u graag duurzaam beter te presteren.

Vitalogisch bestaat op dit moment uit een kernteam van 15 frisse, energieke en inspirerende gediplomeerde vitalogen (adviseurs/trainers/coaches) en daarnaast uit een flexibele schil van 100+ zelfstandige professionals.

Neem contact met ons op, we komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek. Een kennismakingsgesprek waar u sowieso energie krijgt en zin hebt om met het thema vitaliteit aan de slag te gaan.

Een vitale kennismaking?

VOOR ENERGIEK CONTACT

Wilt u ook meer vitaliteit binnen uw bedrijf of voor uw medewerkers? Wij gaan graag met u in gesprek over:

 • vitaliteitsmanagement
 • duurzame inzetbaarheid
 • meting & advies
 • training & coaching
 • programma’s & vitaliteitsreizen
 • vitaliteitsopleidingen
 • projectmanagement
 • vitaliteitsweek, -dag

Bel direct: 040-2824711
Of mail: info@vitalogisch.nl

LAAT U TERUGBELLEN

  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*