Nieuwe coachlocatie ‘de Vitaloog’. Voor vitaliteitscoaching zoals, leefstijlcoaching, voedingscoaching, executivecoaching kon je natuurlijk al terecht bij Vitalogisch. Nu heeft Vitalogisch een extra coachlocatie erbij: een 30 voet Jeanneau Sun Light in de haven van het pittoreske Willemstad.

Als je een nieuwe koers voor jezelf uit wilt zetten is er natuurlijk geen betere plek dan dit op een zeilboot te doen. Zeilen heeft iets dubbels en tegenstrijdigs: je moet loslaten en bent afhankelijk van de omstandigheden (wind, water & waves etc.). Dus feitelijk moet je leren de controle los te laten en tegelijkertijd blijf je natuurlijk wel ‘in control’: Jij bepaalt de vaarrichting van je boot/bedrijf/jezelf, jij moet creatief reageren op veranderingen van wind/markt/omgeving, jij moet de boot/organisatie/je eigen leven sturen in samenwerking met zeilmaatjes/leidinggevenden/medewerkers, etc.

Mooie metaforen zijn van toepassing, in woord en gevoel.  Vanaf het water bekijk je de dingen anders, en dat is precies wat we doen: jou anders laten kijken en je uit de comfortzone halen.

De windrichting kan je niet veranderen, wel de stand van je zeilen!

Inzicht door uitzicht
Een ander uitzicht geeft je ander inzicht, kracht, inspiratie en energie. Bij mooi weer is het heerlijk om buiten in de kuip van ‘de Vitaloog’ te zijn. Bij minder mooi weer bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om ‘knus’ binnen te zitten en het coachgesprek voort te zetten.

Coaching op een zeilboot
Enkele voordelen van vitaliteitscoaching op een zeilboot:

  • Echt tijd voor jezelf
  • In de natuur, op het water
  • 1 op 1 begeleiding
  • Een paar uur uitwaaien
  • Met nieuwe inzichten naar huis

Dus naast onze locatie in Eindhoven kan je nu ook terecht in Willemstad.

De coachtrajecten van Vitalogisch helpen individuen, teams en organisaties om hun de dagelijkse energie te vergroten. Met bewezen resultaat: deelnemers zijn zichtbaar gelukkiger, worden meetbaar energieker en productiever!

Een vitale kennismaking?
Maak van vitaliteit jouw prioriteit! Wil jij  ook meer vitaliteit / levensenergie? Wij gaan hier graag met jou over u in gesprek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.