DIT TRAJECT IS INMIDDELS AFGEROND EN NIET MEER BESCHIKBAAR !

VITALOGISCH HEEFT EEN SUBSIDIEBESCHIKKING ONTVANGEN VAN HET MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN & WERKGELEGENHEID

Het Ministerie van SZW heeft Vitalogisch BV als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan Vitalogisch maar liefst 525 vitaliteitsopleidingen en certificeringstrainingen vanaf 01-03-2022 GRATIS aanbieden!

Deelnemers kunnen hierdoor bij Vitalogisch kiezen om een kosteloze vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen / opleidingen bedraagt normaal € 1.500,- tot € 1.625,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan Vitalogisch deze opleidingen en certificeringstrainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden:

– 3 vijfdaagse opleidingen (Categorie C)
– 2 vierdaagse opleidingen (Categorie C)
– 1 tweedaagse certificeringstraining (Categorie C)

De opleidingen en certificeringstraining zijn een energieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om je kennis of vaardigheden op vitaliteitsgebied uit te breiden en te updaten. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De opleiding / training is een eerste stap om je te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een opleiding / training, hoef je je alleen maar aan te melden bij ons secretariaat en zij handelen verder de administratie af.

LET OP: het aantal scholingstrajecten dat Vitalogisch kosteloos kan aanbieden is beperkt tot 525. Inmiddels zijn alle 525 personen vergeven en is er een enorme wachtlijst. De kans dat er nog een plekje vrij komt is dus niet heel groot.

OVER NL LEERT DOOR

De coronacrisis heeft een grote impact op werkend Nederland. Om de werkgelegenheid zo goed mogelijk op peil te houden en de duurzame inzetbaarheid te bevorderen van medewerkers te komt de overheid met een crisispakket genaamd NL Leert Door. Hierbij wordt 50 miljoen euro beschikbaar gesteld om werknemers en zzp’ers de mogelijkheid te bieden om bij- of omscholing te volgen en om persoonlijke loopbaanbegeleiding aan te bieden.

Het pakket biedt mensen de mogelijkheid om een eerste stap te zetten in een (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Middels deze regeling is het mogelijk om o.a. kosteloos training en scholing te volgen.

Omdat de coronacrisis de arbeidsmarkt verandert, is er voor een deel van werkend Nederland nu geen werk meer. Daardoor is het juist nu belangrijk om door te blijven ontwikkelen. Met de subsidieregeling van NL Leert Door kunnen mensen kosteloos (online) scholingsactiviteiten volgen om zichzelf te ontwikkelen. Zo kunt u certificaten behalen om zo uw bestaande vaardigheden te verbeteren. Of kunt u volledig iets nieuws gaan leren. Ook als u in de toekomst een overstap wilt maken naar ander werk kan NL Leert Door een goede mogelijkheid bieden om u te oriënteren op iets anders.

Wie komen er in aanmerking voor de NL leert door regeling:

  • Iedereen tussen de 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd
  • Iedereen die werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is
  • Iedereen met een Nederlandse identiteit die woont en werkt in Nederland. Je hebt een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt

Vitalogisch is ingeloot om de NL leert door regeling te mogen ontvangen! Dat betekent dat wij, in de categorie C ‘Scholing’ 6 opleidingen / trainingen GRATIS mogen aanbieden! Zo kan je nu dus kosteloos jezelf (om)scholen tot bijv. Vitaliteitscoach, Leefstijlcoach, Vitaliteitsmanager, Vitaliteitsadviseur of Vitaal ondernemer + TMA. Ook kan je jezelf kosteloos laten certificeren voor DISC gedrag & drijfveren en de TMA methode.

Scholingsaanbod ‘NL Leert door’:

HOE EEN OPLEIDING/ TRAINING TE VOLGEN?

Je hebt een opleiding / training gezien die je wilt volgen. Super leuk natuurlijk! Maar nu.. hoe kan je deze kosteloze opleiding nu aanvragen?
Deze scholing die wordt vergoed door de overheid heeft twee heel belangrijke voorwaarden:

  1. De eerste voorwaarde is dat er een kopie van de voor- en achterkant van jouw ID bewijs geüpload moet worden bij de aanmelding voor een opleiding of training.
  2. De tweede voorwaarde is dat jij toestemming moet geven aan het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor enerzijds inzage in het scholingstraject en anderzijds voor eventuele onderzoeksdoeleinden. Deze verklaring kan jij digitaal ondertekenen door middel van een ‘vinkje’ als jij je gaat aanmelden voor een opleiding of training. Wil je de verklaring alvast bekijken? Download de toestemmingsverklaring dan hier.

Hieronder vind je een beknopt stappenplan!
1. Het aanbod van de Vitalogisch is te bekijken op de website van de Vitalogisch leersubsidie
2. Op deze website kan jij de opleiding of training kiezen die jij wilt volgen, helemaal gratis!
3. Heb je deze training gevonden? Klik dan op de opleiding. Je wordt dan doorgestuurd naar de inschrijfpagina.
4. Op de inschrijfpagina kies jij de data van de training die jij wil volgen.
5. Vul je gegevens in en voltooi de ID check.
6. Na de inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging van je inschrijving. Daarna neemt de opleider contact op over jouw training of opleiding!
7. Is het zover en kan jij jouw training gaan volgen? Volg de instructies van de opleider en jij kan beginnen met de opleiding!

Heb je nog vragen of weet je niet zo goed wat of welke mogelijkheden er zijn? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Veel gestelde vragen

Dankzij de NL Leert Door subsidie bieden opleiders kosteloos opleidingen aan. Voor deelnemers zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden. Leersubsidie zorgt ervoor dat deze voorwaarden door opleiders en deelnemers goed worden nageleefd.

Nee, er zijn helaas geen gratis opleidingen meer beschikbaar.

Leersubsidie zorgt ervoor dat opleiders volledig veilig en gebruiksvriendelijk invulling geven aan subsidieregelingen. Leersubsidie is onderdeel van Edubookers. Leersubsidie is ISO27001 gecertificeerd en partner voor de ID-verwerking Signicat is daarnaast Soc 2 Type II gecertificeerd.

Er is geen addertje! Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn en soms zijn ze gewoon waar. Deze opleidingen / certificeringstrainingen kan je dus echt gewoon kosteloos volgen vanuit de subsidieregeling ‘NL Leert Door’ en de factuur zal derhalve worden betaald door de overheid (indirect heb je hier overigens dus wel aan mee betaald met jouw belastinggeld).

  • Iedereen tussen de 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd
  • Iedereen die werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is
  • Iedereen met een Nederlandse identiteit die woont en werkt in Nederland. Je hebt een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt

Je kan deze training kosteloos volgen vanuit de subsidieregeling ‘NL Leert Door’. De Rijksoverheid stelt als voorwaarde dat deelnemers zich identificeren middels kopie ID en het BSN nummer. Omdat dit gevoelige informatie is, kiezen opleiders ervoor om Leersubsidie dit veilig af te laten handelen. Deze gegevens worden encrypted opgeslagen en zijn alleen in te zien door de Rijksoverheid.

Je kan deze training kosteloos volgen vanuit de subsidieregeling ‘NL Leert Door’. De Rijksoverheid stelt als voorwaarde dat deelnemers zich identificeren middels koppie ID. Dit duurt slechts 2 minuten!

Juist vanuit veiligheidsoogpunt gebruiken opleiders en bracheorganisaties Leersubsidie om dit proces af te handelen. De uitvoerder voldoet aan de hoogste veiligheidseisen ISO27001 en SOC 2 Type II. De gevoelige persoonsgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn uitsluitend in te zien door de Rijksoverheid.

Een geldig Nederlands legitimatiebewijs: paspoort, ID of rijbewijs.

Een smartphone. Het gebruik van een smartphone is niet noodzakelijk, maar wel het makkelijkst. In verband met het uploaden van de ID check via een QR-code, is het gebruik van een smartphone aan te raden, maar niet noodzakelijk.

Let op! Als je beiden nu niet binnen handbereik hebt, willen we je vriendelijk verzoeken de aanmelding te stoppen en opnieuw te doen wanneer dit wel het geval is.